Veneiden aurinko­suojakalvot

Asennamme korkealaatuiset venekalvot Turun seudulla.

Veneiden lasien tummennus

Veneissä aurinkosuojakalvot lisäävät matkustusmukavuutta. Veneilysää on meille suomalaisille lähes aina aurinkoinen ja lämmin. Veden ympäröidessä veneen, auringonsäteiden vaikutus kasvaa monin kertaiseksi veden heijastavuuden takia. Aurinkosuojakalvolla pystytäänkin vähentämään paahdetta ja lämpöä, sekä haitallisia heijastuksia. Lisäksi kalvoilla voidaan luoda näkösuojaa vierasvenesatamissa oleillessa.

Veneessä voidaan kalvottaa vaikka kaikki lasit aurinkosuojakalvoilla. Kalvoissa on vaihtoehtoina täysin huomaamattomia kirkkaita kalvoja, jotka kuitenkin torjuvat voimakkaasti lämpenemistä.

Veneiden teippaukset

Veneiden teippaus on mahdollista niin ulkopintaan kuin sisätiloissakin. Suosituin kohde on veneen kylkien teippaus. Teippaus kestää hyvin veden yläpuolisissa osissa. Kylkien teippauksen etuna maalaukseen on edullisempi hinta, ei vaadi pohjamaalauksia, sekä teippiin on helppo tehdä paikkauksia. Teipit ovat UV-suojattuja eikä ne haalistu samanlailla auringon uv-säteilystä kuin maali.Ulkonäköä voidaan myös parantaa pienemmillä teippauksilla kuten raidoilla tai muilla kuvioilla. Teemme myös veneen rekisteri ja nimitarroja.

Veneiden Suojateippaukset

VVeneiden pinnat ovat kovalla rasituksella ulkoisten tekijöiden takia. Pintoja rasittaa merivesi, eläinten ulosteet, veneessä käytettävät kemikaalit ja varusteet kuten köydet, maakaapelit, fendarit / lepuuttajat, sekä erityisesti auringon UV. Suojateipeillä voidaan suojata isompia alueita tai tehdä huomaamattomia pienempiä erityisen alttiiden paikkojen suojauksia. Esimerkiksi fendarin kohta kyljessä. Suojateippi on optisesti täysin kirkas uv-suojalla varustettu teippi, joka asennetaan nesteen avulla. Valmistajat antavat jopa 10 vuoden takuun näiden suojalle.

Veneiden sisustusteippaukset

Sisustusteipeillä voidaan ehostaa kuluneita pintoja tai muuttaa kokonaan sisustan ulkonäköä. Sisustusteipit sopivat paikkoihin, jotka ei ole koko ajan auringonvalon alla kuten kajuuttoihin. Sisustusteipillä voidaan teipata pöytien pintoja tai kaappienovia. Myös kaikki sisustan peitepaneelit on mahdollista teipata uuteen kuosiin.
Lasien tummennus
Pieni alle 0,5 m2 lasi
120 € / kpl
Seuraavat lasit
60 € / kpl
Keskikokoiset 0,5–2 m2
200 € / kpl
Seuraavat
140 € / kpl
Isot yli 2,0 m2
Teippaukset
Rekisteritunnus
20 € / pari
Pienet kylki raidat ja kuviot
100 - 300 €
Kylkien yliteippaukset
alk. 110 € / metri (Hinta riippuu kyljen korkeudesta ja aukkojen määrästä)
Suojateippaus
alk. 160 € / m2
Sisustusteippaus
alk. 110 € / m2
Hinnat ovat alkaen hintoja. Varmista hinta tästä.

Varaa aika tai kysy lisää

Soita heti 044 052 5055

tai lähetä viesti

[contact-form-7 id=”585″ title=”Yhteydenottolomake 1″]
Lomake on suojattu reCAPTCHAlla, lisätietoja Googlen
tietosuojaselosteesta ja käyttöehdoista.