Ikkunoiden sävytyspalvelu

Autojen teippaukset ja lasien tummennukset Turun seudulla. Omat tilamme sijaitsevat Raisiossa.

Teippaamme ja tummennamme autoja, moottoripyöriä, mönkijöitä ja muita ajoneuvoja. Yrityksemme on 3M:n ja Suntekin valtuuttama asennusliike. Teemme työmme tyytyväisyystakuulla.

Auton lasien tummennukset

Lasien tummennus tehdään sisäpuolelle asennettavalla kalvolla, joka muotoillaan lasien muotoon. Jälkikäteen asennettavalla lasien tummennuskalvolla on paljon etuja tehdastummennuksiin verrattuna. Lasien tummennuksella pystytään pienentämään auton sisätilojen kuumenemista auringonlämmöstä. Lasien tummennus on eräänlainen aurinkosuojakalvo, joka estää lämmön tulemista auton sisätilaan. Tehtaalla valmistettavalla sävytetyllä lasilla tämä ominaisuus on huomattavasti heikompi. Tämän lisäksi lasien tummennus suojaa tekstiilejä, sekä pintoja haitalliselta ja haalistavalta UV-säteilyltä. Kolaritilanteissa lasin rikkoutuessa kalvo sitoo sirpaloituneen lasin, eikä siitä lennä vaarallisia siruja matkustajien päälle. Näiden lisäksi saat sillä tyylikkään premium-ulkonäön. Oletko nähnyt uuden automallin mainosta, ettei siinä olisi tummennettuja takalaseja?
2 lasia / takalasit
120 €
3 lasia
190 €
5 lasia
260 €
7 lasia
280 €
Hinnat ovat alkaen hintoja. Varmista hinta tästä.

Lamppukalvo ja valojen tummennus

Lamppukalvolla voidaan tummentaa myös valoumpioita. Tämä on suosittua varsinkin takavaloumpioiden kanssa. Tummennus asteita on kahta eri vaihtoehtoa tummempaa ja vaaleampaa. Huomaathan, että ajovaloumpioiden tummennus ei ole tieliikenteeseen tarkoitettu eikä sallittu.
Ajovaloumpiot
60 € / kpl
Muut umpiot
20 € / kpl
Hinnat ovat alkaen hintoja. Varmista hinta tästä.

Teippaukset

Teemme autojen ja mönkijöiden teippauksia. Autossa suosituimpiaovat kattojen teippaukset ja listojen teippaukset. Autojenvalmistajat ovat myös lisänneet paljon kaksi värisiä malleja. Kaksi värisyys tuo uutta ilmettä ja persoonallisuutta auton ulkonäköön. Useasti kaksi värisyys on toteutettu pilarien jakaton poikkeavalla värillä auton alaosaan verrattuna. Teippaamalla kaksivärisyys voidaan toteuttaa huomattavasti edullisemmin. Tällöin myös auton alkuperäinen ulkonäkö voidaan palauttaa helposti.Sisäpaneelien ulkonäköä voidaan myös muuttaa helposti teippaamalla.

Koppimönkijöiden teippaus on myös lisääntynyt paljon. Ne tulevat monesti tehtaalta hyvin pelkistettyinä. Teippaamalla saadaan uniikki ja yksilöllinen ulkonäkö. Toteutamme mönkijöiden teippaukset joko asiakkaan mallin mukaan tai voimme suunnitella teippauksen toivomuksien pohjalta.
Ajovaloumpiot
60 € / kpl
Muut umpiot
20 € / kpl
Hinnat ovat alkaen hintoja. Varmista hinta tästä.

  Chrome delete

Kromi delete, kromin poisto, kromin teippaus miksi tätä sittenikinä haluaakin kutsua. Näillä tarkoitetaan autojenkoristelistojen ja yksityiskohtien teippausta piiloon, jotka ovatmonesti alkuperäiseltään väriltä kromia tai hopeaa. Näissäteipataan tarkasti yhdestä tai useasta palasta osa kokonaan piiloon.
Ikkunalistat sedan
250 €
Ikkunalistat farmari / maasturi
300 €
Kattokaiteet
220 €
Maskit
120 €
Yksittäiset listat
40 € / kpl
Hinnat ovat alkaen hintoja. Varmista hinta tästä.

Suojateippaukset / PPF teippaus

Suojateippaukset autoihin ja ajoneuvoihin. Suojateippauksella tarkoitetaan lastaussuojaa, kynnyssuojia, kynsisuojia, kiveniskusuojia.

Lastaussuojat

Lastaussuoja on yksi tärkeimmistä lisävarusteita auton arvon säilymisen kannalta. Vaikka kuinka me kaikki varomme puskuria ja maalipintaa nostaessamme tavaroita tavaratilaan, käy helposti vahinko. Nostettavan matkatavaran ei tarvitse paljon osua puskurin pintaan, kun se tekee jo naarmua. Tämä tilanne pahenee talvisin, kun puskurin päällinen on hiekassa ja kurassa. Nämä kolhut ja naarmut vaikuttavat aina jälleenmyyntiarvoon. Lastaussuojia on täysin kirkkaita, jolloin niitä ei edes huomaa vaan auton oma väri näkyy lävitse. Lastaussuojassa on niin kutsuttu itsekorjausominaisuus. Tämä tarkoittaa sitä, että kalvon pinta korjaantuu pienemmistä naarmuista auringonlämmön vaikutuksesta. Lisäksi jos tulee isompi kolhu ja kalvon pinta rikkoontuu, se on kuitenkin suojannut puskurin maalipinnan vaurioitumiselta ja on aina vaihdettavissa uuteen. Eikä isompikaan kolhu kalvon pinnassa näy erityisesti, koska se on täysin kirkas ja läpinäkyvä. Toinen vaihtoehto on musta lastaussuoja. Tällä voidaan peittää myös jo tulleita naarmuja ja kolhuja. Musta lastaussuoja leikataan siistiin muotoon ja se uppoutuu puskurin pintaa niin kuin sen kuuluisi siihen jo alkuperäisesti.  

Kynnyssuojat

Kynnyssuojissa voidaan käyttää myös molempia suojia läpinäkyvää tai mustaa. Se leikataan aina auton mallikohtaisesti kynnyksen muotoon ja tekee oviaukosta siistin ja tyylikkään vaikutteen. Kynnykset eivät kulu, vaikka kenkä ei nousisi, joka kerta tarpeeksi. Lisäksi talvisin kynnyksille kertyy paljon likaa ja kuraa, joka kuluttaa maalipintaa. Kirkasta kalvoa voidaan hyödyntää myös kahvan takana kynsikupeissa tai muissa kulutukselle alttiissa kohdissa.

Kiveniskusuojat

Kiveniskusuojat suojaavat nimensä mukaisesti kiveniskuilta ja nastojeniskuilta. Kiveniskusuojia voidaan laittaa spotti suojauksina pahimpiin kohtiin, joihin kohdistuu kivisuihkua. Kiveniskusuojia asennetaan yleensä spottiasennuksina pyöränkaarien ympärille lokasuojiin. 

PPF teippaus tai PPF kalvotus

PPF teippaus tai PPF kalvotus. Tämä on isomman alan kiveniskusuojausta. PPF teippaus voidaan tehdä, vaikka koko autolle tai vain etuosalle ja helmoille, jotka ovat alttiita kivisuihkulle. PPF teippausta tehdään myös ajovaloumpiolle, jotka ovat uusissa autoissa rikkoutuessaan todella arvokkaita osia. Yleisimpiä kohteita PPF teippaukselle ovat konepellit ja helmat.
Suojateippaukset
Lastausuojat
95 € / kpl
Kynnyssuojat
75 € / pari
Kynsikupit
30 € / pari
Kiveniskusuojat spotit
40 € / pari
PPF
Konepelti
alk. 350 €
Etupuskuri
alk. 400 €
Lokasuojat
alk. 200 €
Helmat
alk. 300 € /pari
Peilit
80 € / kpl
Ajovalot
80 € / kpl
Hinnat ovat alkaen hintoja. Varmista hinta tästä.

Varaa aika tai kysy lisää

Soita heti 044 052 5055

tai lähetä viesti

[contact-form-7 id="585" title="Yhteydenottolomake 1"]
Lomake on suojattu reCAPTCHAlla, lisätietoja Googlen
tietosuojaselosteesta ja käyttöehdoista.

Auto­kalvotuksen hinnat