Ikkuna­tummennukset

Asennamme korkealaatuiset aurinkosuojakalvot Turun seudulla.
Teemme myös yhteistyötä suurimpien autoliikkeiden kanssa. Kysy lisää automyyjältäsi.

Ajoneuvojen ikkunatummennukset

N

Kalvoilla voidaan vähentää ajoneuvon sisätilan lämpenemistä jopa 30%.

Kalvo on valmistettu nanoteknologialla niin, että se heijastaa auringon lämpösäteilyä pois lasista. Auringon kokonaislämmön siirtymisestä jopa 60% pystytään heijastamaan pois aurinkosuojakalvolla. Näin ajoneuvon ilmastoinnin tehon tarve pienenee, jolloin polttoainetta säästyy ja ajoneuvon päästöt pienenevät. Ilmastoinnin aiheuttama vetoisuus ja ilman kuivuminen vähenee.

N

Auringon häikäisyä voidaan vähentää 70%.

Matkustusmukavuus lisääntyy, kun kalvo poistaa auringon häikäisyä kuten hyvät aurinkolasit. Erityisesti takapenkeillä ja tavaratilassa matkustavien lapsien ja lemmikkien matkustus helpottuu, kun kuuma ja häikäisevä aurinko ei pääse vaikuttamaan.

N

Kalvo suojaa syöpää aiheuttavalta uv-säteilyltä.

Kalvo poistaa 99% auringon uv-säteilystä. Auringon uv-säteily on vaarallista ja lisää ihosyövän riskiä. Lisäksi uv-säteily haalistaa tekstiilejä.

N

Kalvot eristävät talvisin lämmön karkaamista sisältä ulos jopa 20%.

Talvisin kalvot toimivat myös päinvastoin ja niillä voidaan vähentää lämmön johtumista lasin läpi ulos ajoneuvon sisätiloista. Näin ajoneuvon sisätilojen lämmittäminen vähentyy ja polttoaineen kulutus pienenee.

N

Lasin rikkoutuessa kalvo sitoo lasin sirpaleet itseensä.

Kolaritilanteessa kalvotetun lasin hajotessa sirpaleet eivät lennä matkustajien päälle vaan kalvo sitoo ne itseensä. Kalvo kiinnitetään lasin sisäpintaan erikoisliiman avulla, jolloin se laminoituu lasin kanssa yhdeksi.

N

Kalvo antaa murtosuojaa.

Ajoneuvoon murtautuminen lasin kautta vaikeutuu huomattavasti, koska lasi ei pirstaloidu. Kalvoja on saatavilla erityisellä murtosuojalla, jolloin ikkunasta murtautuminen ilman työkaluja on mahdotonta.

N

Kalvo antaa näkösuojaa.

Kalvolla saadaan rajoitettua ajoneuvon sisälle näkemistä. Käytetyn kalvon mukaan lasi voidaan tehdä lähes läpinäkymättömäksi, vaikka sisältä näkee ulos. Näin voidaan suojata arvotavaroita varkailta. Useat arvotavarakuljetusta tarjoavat yritykset käyttävätkin kalvotuksia. Myös pakettiautojen tavaratilojen lasit yleensä kalvotetaan, jotta työkalut ja tarvikkeet eivät houkuttele varkaita.

N

Nostaa ajoneuvon arvoa.

Kalvot antavat arvokkaan ulkonäkövaikutelman. Moniin autoliikkeisiin tehdäänkin usein kalvotuksia myytäviin autoihin houkuteltavuuden lisäksi lisäämiseksi.

Katso myös:

Auto­kalvotuksen hinnat

3 lasia

alkaen 190 €

5 lasia

alkaen 260 €

7 lasia

alkaen 280 €

Etusivulasit

alkaen 120 €

Pakettiautojen takaosa

alkaen 180 €

Muut

Sopimuksen mukaan

Varaa aika tai kysy lisää

Soita heti 044 052 5055

tai lähetä viesti


Lomake on suojattu reCAPTCHAlla, lisätietoja Googlen
tietosuojaselosteesta ja käyttöehdoista.